Tuu Völjyyn!

Mikä Völjy?

Tukea, tekemistä ja apua itsenäiseen asumiseen

Völjy tarjoaa tekemistä ja toimintaa sekä asumisen tukea huumeita käyttäville ihmisille. Völjy toimii Tampereella ja sen lähikunnissa ja on osa A-klinikkasäätiötä. Osallistuminen Völjyn toimintaan on anonyymiä ja maksutonta. Työntekijät auttavat asumiseen liittyvissä viranomaisasioissa sekä tarvittaessa kodin ylläpitoon liittyvissä haasteissa jos omat voimat tai taidot eivät riitä.

Völjyn yhteydessä toimiva Tykö-hanke tekee etsivää asunnottomuustyötä. Tykö pyrkii löytämään huumeita käyttäviä ihmisiä, jotka eivät vielä ole palveluiden piirissä, ja autaa heitä erilaisissa asunnottomuuden ja asumisen pulmissa.

Völjyn toiminnan rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Tykö-hankkeen rahoitus tulee Euroopan Sosiaalirahastosta.

Völjyn toiminta

Toimintoja ovat mm. avoimien ovien päivät asiakkaille 3 kertaa viikossa, kyökkiryhmä, jamit, naisten päivät ja retket.

Völjyn tiloihin voi tulla myös viettämään aikaa, katsomaan televisiota, lukemaan päivän lehdet ja keskustelemaan henkilökunnan ja tuttujen kanssa.

Völjy on pääsääntöisesti avoinna ma, ti, to, ja pe iltapäivisin klo 12.00 – 15.30. Toistaiseksi koronarajoitukset estävät normaalin toiminnan, mutta työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja Völjyyn voi tulla sovitusti hoitamaan esim. virastoasioita.

Völjyn kuukausiohjelma ja tapahtumien mainokset julkaistaan Facebookissa ja ne saa halutessaan myös omaan sähköpostiin.

Lisätietolinkki:

Völjyn ja Tykö-hankkeen Facebook https://www.facebook.com/V%C3%96LJY-766031473481663/

%d bloggers like this: