Tuu Völjyyn!

Mikä Völjy?

Tukea, tekemistä ja apua itsenäiseen asumiseen

Völjy tarjoaa tekemistä ja toimintaa sekä asumisen tukea huumeita käyttäville ihmisille. Völjy toimii Tampereella ja sen lähikunnissa ja on osa A-klinikkasäätiötä. Osallistuminen Völjyn toimintaan on anonyymiä ja maksutonta. Työntekijät auttavat asumiseen liittyvissä viranomaisasioissa sekä tarvittaessa kodin ylläpitoon liittyvissä haasteissa jos omat voimat tai taidot eivät riitä.

Völjyn toiminnan rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Kaikki Völjyn toiminta on osallistujille ilmaista, vapaaehtoista ja anonyymiä: seuraamme kävijämääriä nimerkkiin perustuvalla laskennalla.

Völjyn toiminta

Toimintoja ovat mm. avoimien ovien päivät asiakkaille 3 kertaa viikossa, kyökkiryhmä, jamit, naisten päivät ja retket.

Völjyn tiloihin voi tulla myös viettämään aikaa, katsomaan televisiota, lukemaan päivän lehdet ja keskustelemaan henkilökunnan ja tuttujen kanssa. Asioiden hoitoa varten on käytettävissä netti ja puhelin ja halutessasi työntekijöiden tuki.

Völjy on pääsääntöisesti avoinna ma, ti, to, ja pe iltapäivisin klo 12.00 – 15.30.

Völjyn kuukausiohjelma ja tapahtumien mainokset julkaistaan Facebookissa ja ne saa halutessaan myös omaan sähköpostiin. Retkille ja ryhmiin ilmoittaudutaan yleensä ennakkoon. Tarkat tiedot saat Völjyn työntekijöiltä.

Lisätietolinkki:

Völjyn Facebook-sivu

A-klinikkasäätiön nettisivut

%d bloggers like this: